Tulkošana

Drukāt
Banner 1050x80

Rīga Tulko Jums, SIA

Brīvības 73-2.st., Rīga LV-1010
Teksta tulkošana , teksta tulkojums, dokumentu tulkošana , dokumenta tulkojums, tulkot, iztulkot, pārtulkot, Tulkošana Rīgas centrā.

Lielvārdes Valodu Centrs, IK

Lāčplēša 13, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Angļu un vācu valodas apmācība:

Lielvārdes Novada valodu centrs (LNVC) piedāvā angļu valodas apmācības grupām (3 līmeņi), kā arī privātstundas. Visām grupām nodarbības notiek divas reizes nedēļā, privātstundām laikus sarunājam individuāli. Visas grupas ir pieaugušajiem, savukārt privāti strādājam gan ar pieaugušajiem, gan ar bērniem no 10 gadu vecuma. Piedāvājam arī vācu valodu iesācējiem. Gatavojam starptautiskajiem eksāmeniem (TOEFL, IELTS, GMAT, GRE), piedāvājam tulkošanas pakalpojumus.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45a, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

Feel Clean, SIA

Skolas 68, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Preces Jūsu tīrībai un labsajūtai mājās! Izmantojiet profesionālus un kvalitatīvus produktus, kuri atvieglos ikdienas uzkopšanas darbus. Mūsu mērķis ir padarīt uzkopšanu ērtu un patīkamu!

Tantuki Production, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
Apraksts:

Tantuki Production -  pieredzējusi VIDEO- AUDIO studija, kas veic augstu profesionālo darbību VIDEO reklāmas veidošanā, izgatavošanā. AUDIO reklāmas izgatavošanā, veidošanā, Profesionāla filmu ieskaņošanā, subtitrēšanā, dublāžā. Guntis Krivms Tantuki Production  VIDEO- AUDIO studijas vadītājs un galvenā veiksmes atslēga - personība un viņa unikālā balss, bez kuras vairs nespējam iedomāties ne TV3 pašreklāmas, ne TV seriālus, ne TV raidījumus, ne AUDIO- VIDEO reklāmas. Radoša sadarbība ikvienā  VIDEO- AUDIO reklāmas risinājumu radīšanā, elegantu klipu veidošanā.

Galvenā studijas darbošanās sfēras:

* Video reklāma, veidošana, izgatavošana;

* Audio reklāmas izgatavošana, veidošana;

* Profesionāla filmu ieskaņošana;

* TV šovi, TV raidījumi, TV produkti - filmēšana;

* Vadītājs, audio, video reklāmas guru  GUNTIS KRIVMS.

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Cognitio, SIA

Piņķi, Jūrmalas 13b, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Mutvārdu tulkošana , rakstiskā tulkošana ., Sinhronā tulkošana . Valodu apmācība Piņķi. Tulks, tulkošana , tulkojumi.

IC tulkošanas birojs, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Rīga, Lorupes iela 6A - 1, LV-1064
Informācija no uzņēmumu reģistra

Pakalpojumu birojs, SIA

Stacijas 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Tulkošana Valmiera. Tulkošana Cēsis. Tulkošana Limbaži. Tulkošana Valka. Tulkošana Smiltene., Tulkošana Vidzeme. Tulkošana Alūksne. Tulkošana Gulbene. Vīzas Valmiera. Vīzas Cēsis.

Lienes Širmanes Tulkošanas un projektu birojs, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Raiņa iela 12 – 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Informācija no uzņēmumu reģistra

Palīgs R, SIA

Atbrīvošanas aleja 105, Rēzekne LV-4601
tulkošanas birojs Rēzekne, Rēzeknē, jurists, jurista pakalpojumi Rēzekne, Rēzeknē, tulkojumi Rēzeknē, tulkošana

Tilde, SIA

Vienības gatve 75a, Rīga, LV-1004
Programmatūra, programmēšana

Poētika, SIA, Tūrisma aģentūra

Arhitektu 1-102, Rīga LV-1050
Dokumentu tulkošana , notariālie apstiprinājumi.

RGI, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Svārtiņi, kristāla bumbas, sapņu ķērāji, horoskopi, horoskopu tulkošana , ēteriskās eļļas, dārgakmeņi,

Oāze K, SIA

Gribuļi, "Oāze" , Krāslavas pagasts, Krāslavas nov. LV-5601
Tulkošana , tulkojumi, tulkojumi vācu valoda.

Videomix, filmēšana

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Pasākumu tehniskais nodrošinājums. Bezvadu mikrofonu sistēmas. Strīmošana. Video pēcapstrāde. TIEŠRAIDES. Videofilmēšana, filmēšanas pakalpojumi. Video montāžas darbi. Plazmas ekrāni. Filmēšana pasākumos. Koncerti. Kāzas. Jubilejas. Korporatīvie biznesa pasākumi. Konferences. Mācības. Svinības. Gāzes sildītāju noma. Video studija.
Nozaru un terminoloģijas pārzināšana ļauj profesionālajiem tulkiem piedāvāt kvalitatīvus mutiskās un rakstiskās tulkošanas pakalpojumus ar vai bez notariālā apstiprinājuma. Mutiskā tulkošana - sinhronā, secīgā. Audio un video ierakstu tulkošana un dublēšana. Tehnisko specifikāciju, disertāciju tulkošana. Valodas lietojuma, stila pārbaude. Tekstu rediģēšana. Tiek piedāvāts veikt arī steidzamu tulkošanu.